Over Qualis

Thuis in de top - Qualis

Piksen Makelaars is erkend Qualis-makelaar. Dat betekent dat u kunt rekenen op onze high-end service, onze expertise in het hogere segment én dat u profiteert van de Qualis marketing.

Met unieke tools zijn we in staat uw woning onder de aandacht te brengen van duizenden extra potentiële kopers. Actieve zoekers en mensen die nog niet weten dat ze willen verhuizen. In Nederland maar ook in het buitenland. Alles voor een optimaal verkoopresultaat.

Foto Erwin en Hidde
De kracht van Qualis

De voordelen van het Qualis-netwerk

  • Uitgebreid landelijk netwerk
  • Regionale marktkennis
  • Expertise in het hogere segment
  • Zicht op potentiële kopers
  • Inzet van slimme marketingstrategieën
  • Kwaliteit gegarandeerd door NVM-label
  • Wereldwijde aandacht voor jouw woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

Optimaal verkoopresultaat

Qualis is een label met klasse. Het label is exclusief toegekend aan vijftig gerenommeerde makelaarskantoren in Nederland die gezamenlijk een krachtig netwerk vormen. Makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Het Qualis-label is voor het gebied rondom de Sallandse Heuvelrug exclusief aan ons kantoor toegekend.

Aan het Qualis-label herkent u makelaars met ervaring en een brede expertise in het topsegment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient. De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling van exclusief onroerend goed. Daarbij wordt onder andere gebruik gemaakt van unieke tools als het Qualis Magazine, Qualis Gallery. Qualis makelaars beheren gezamenlijk een landelijk relatiebestand van de exclusieve doelgroep, die hiermee gericht benaderd worden. Op deze wijze kan de latente zoeker, die zich misschien nog niet eens bewust is van zijn verhuiswens, verrast en geënthousiasmeerd worden door uw woning!

De krachtenbundeling van Qualis makelaars heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen of uzelf oriënteert: laat u adviseren of begeleiden door de makelaar die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.

Indien u meer informatie wilt met betrekking tot de Qualis-aanpak kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met ons kantoor of de Qualis website raadplegen.

Pssst!

Benieuwd naar het grootste 'geheime' aanbod van Nederland?

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies