Een geslaagde zoektocht naar jouw droomwoning begint met een resultaatgericht plan

Met onze hulp sta je er in een hectische markt niet alleen voor! We adviseren, beoordelen, onderhandelen slagvaardig en denken voortdurend met je mee. Wel zo veilig, want er komt meer bij de koop kijken dan je vooraf zou denken.

Aangekocht

Aankoopbegeleiding afgestemd op jouw wensen en behoeften

Ervaring leert dat iedere koper op zoek is naar een eigen vorm van aankoopbegeleiding. Wij vinden het vooral belangrijk dat we een passende en deskundige aanvulling zijn. Ben je starter en op zoek naar je eerste koopwoning? Dan helpen wij je om een huis goed te kunnen beoordelen en adviseren we je gelijktijdig even met een financieel adviseur te praten.

Ben je al in de volgende fase? Dan kijken we samen kritisch hoe dat nieuwe woning past bij jouw toekomst. Altijd oprecht en duidelijk, daar kun je mee vooruit.

Vrijblijvend kennismaken

De juiste aandacht om de juiste match te vinden

Een aankoop start altijd met een laagdrempelige kennismaking. We willen natuurlijk weten wat je zoekt, maar ook waar je nú woont, hoe je eventuele gezin is samengesteld en wat je van je toekomstige omgeving verwacht. Hoe beter ons beeld van jouw wensen, hoe groter de kans dat we een passende match voor je vinden. Als we dan samen gaan kijken, kun je 100% rekenen op onze expertise en oordeel.

Het aankooptraject

In 4 stappen naar een geslaagde aankoop

1

Jouw wensen in beeld gebracht

We maken een afspraak om je wensen voor een nieuwe woning te bespreken. Door onze ervaring kunnen we jouw woonwensen gezamenlijk in kaart brengen door gerichte vragen te stellen.

Daarnaast bespreken we ook het verdere verloop van het proces. Na dit gesprek gaan we op basis van de huidige woningmarkt voor jou op zoek naar een geschikte woning.

2

De bezichtiging

Wanneer er een geschikte woning op de markt is gekomen plannen we een bezichtiging in om samen met jou de woning te gaan bekijken.

Tijdens de bezichtiging letten wij op de staat van de woning en of er gebreken zijn. Vanzelfsprekend beoordelen wij ook de omgeving en mogelijke juridische aspecten.

Dit alles zullen wij met je bespreken en ook geven wij aan of het nodig is om een aanvullend bouwkundig onderzoek te laten doen.

3

De onderhandeling

Wanneer je een bieding uit wilt brengen helpen wij hiermee.

We geven ons advies over de vraagprijsstelling en de reële aankoopwaarde. De onderhandelingsstrategie nemen we vervolgens met elkaar door waarna we deze voor je uitvoeren. Op deze wijze komen we tot het beste resultaat voor jou.

De onderhandelingen geef je dus uit handen. Zo ben je er zeker van dat je niet te veel gaat betalen voor je nieuwe woning.

Onderhandeling

4

De koopakte en de overdracht

Als de koop gesloten is worden de afspraken vastgelegd in de voorlopige koopovereenkomst met alle van belang zijnde documenten als bijlagen. Voor ons dagelijkse kost!

Daarna volgt een periode van voorbereidingen, de afronding van de eventueel benodigde hypotheek en planning van overige zaken rondom de verhuizing en notariële overdracht.

Tijdens dit proces blijven we je ondersteunen zodat alles zorgeloos verloopt.

 

De Koopakte

Kennismaken?

Een succesvolle aankoop begint met een vrijblijvende kennismaking

Laat je gegevens achter, dan nemen we direct contact met je op om een afspraak te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Even terugblikken...

Onze klanten aan het woord

9,0

Voor het eerste kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen.

Smidsweg 82

9,0

Voor het eerste kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen.

Smidsweg 82

9,0

Voor het eerste kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen.

Smidsweg 82

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies