Daarom kun je rekenen op Piksen Makelaars

Je woning verkopen is altijd een ingrijpende beslissing. In een veranderende markt als deze, is goede begeleiding en lokale marktkennis belangrijker dan ooit. Wij zijn hierin sinds jaar en dag thuis. We weten precies welke doelgroepen we voor jouw woning moeten aanspreken en hoe we deze het beste kunnen bereiken, prikkelen en enthousiasmeren: van het eerste telefoontje tot een uitgebreide bezichtiging.

Het verkooptraject

In 4 stappen naar een zorgeloze verkoop

1

Jouw woning in vertrouwde handen

Daarin hopen we je meteen een gerust gevoel te geven. De verkoop van je huis ligt bij ons in vertrouwde handen. We komen graag bij je langs om je een eerste indicatie van de vraagprijs te geven én ons gestroomlijnde verkooptraject toe te lichten. Een werkwijze die naadloos aansluit bij jouw wensen.

 

2

Voorbereiding op de verkoop

Ja, daar komt veel bij kijken.

Maar geen zorgen, wij zorgen dat het jouw woning werkelijk aan niets ontbreekt. Van alle (verplichte) informatie tot een ijzersterke presentatie. Met een eigen stylist, professionele fotografie en maximale zichtbaarheid op social media bevorderen wij het verkoopproces. Daarnaast kijken we of er een match is binnen ons eigen netwerk van zoekers en collega makelaars.

Anouk - Lisanne

3

Alles voor het beste resultaat

De bezichtigingsaanvragen komen binnen, mooi!

Die stemmen we uiteraard goed af op jouw agenda. En als we de deuren van je woning openen, doen we er alles aan het enthousiasme aan te wakkeren en potentiële kopers zo goed mogelijk te begeleiden en te informeren. Om zo voor jou het maximale resultaat te behalen.

4

Goed verkocht, goede nazorg

Heb je een goed bod ontvangen en is de verkoop rond? Fantastisch!

Wij zorgen ervoor dat je in alle rust en zonder zorgen naar de sleuteloverdracht kunt toeleven. We adviseren je over eventuele voorbehouden, zorgen dat de koopovereenkomst snel getekend wordt en begeleiden je tot de officiële eigendomsoverdracht bij de notaris.

Even terugblikken...

Onze klanten aan het woord

10/10

Voor het eerste kennismakingsgesprek werd uitgebreid de tijd genomen

10/10

Wat een fijn contact!

Van vraagprijs tot verkoop

Goed advies om de juiste keuzes te maken

Bij Piksen Makelaars doen we er alles aan om jou volledig te ontzorgen rondom de verkoop. Dat begint met een informele kennismaking en een goed gevoel, maar draait vooral om duidelijke afspraken, heldere communicatie en deskundig advies waar je blind op kunt vertrouwen.

Van het bepalen van de vraagprijs om de juiste doelgroep te bereiken tot het starten van de onderhandeling met een passende koper.

Afspraak maken?

Een goede verkoop start altijd met een vrijblijvende kennismaking

Laat je gegevens achter, dan nemen we direct contact met je op om een afspraak in te plannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies