Mijn favorieten

taxatie

Piksen Makelaars: uw taxateur in omgeving Nijverdal en Hellendoorn

Bent u op zoek naar een taxateur in Nijverdal of Hellendoorn? Dan bent u bij Piksen Makelaars aan het juiste adres. Wij taxeren graag uw huis of de woning die u op het oog heeft.

 

Waarom is het belangrijk om een taxatie te laten verrichten?

Kortgezegd kunt u door middel van een taxatie de waarde van uw woning of bedrijfspand laten bepalen. Een taxatie is van groot belang wanneer u een woning of bedrijfspand wilt kopen of verkopen. Hierdoor komt u namelijk te weten wat een reële vraagprijs voor het pand is. Tevens krijgt u dankzij een taxatie van uw woning of bedrijfspand ook inzicht in uw financiële mogelijkheden en toekomstige financiële situatie.

Daarnaast kan het laten taxeren van een pand ook nodig zijn voor het afsluiten van een hypotheek volgens de richtlijnen van het NWWI. Bovendien kunt u een taxatie laten doen bij een echtscheiding of overdracht binnen de familie. En wilt u graag dat de herbouwwaarde voor de verzekering wordt vastgesteld, of moet de belastingdienst de waarde van uw woning weten? Ook in deze gevallen is het nodig om een taxatie op het betreffende pand te laten verrichten.

 

Wat kunt u van ons verwachten bij een taxatie?

Om een goede taxatie van een woning te kunnen uitvoeren, kijken wij naar een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de oppervlakte van de woning, het bouwjaar, de aanwezige voorzieningen, de ligging en natuurlijk de technische staat. Naast deze factoren wegen we ook zaken als de actuele marktsituatie en bestemmingsplannen mee. Als beëdigd taxateur in Nijverdal zorgen wij ervoor dat de hele woning nauwkeurig wordt bekeken. Hierdoor kunnen wij tot een objectieve en nauwkeurige waardebepaling komen. Deze waardebepaling omschrijven wij glashelder in het taxatierapport dat u na de taxatie van ons ontvangt. Overzichtelijk en to the point, met feiten en cijfers die voor iedereen duidelijk zijn!
 

         


taxaties in Nijverdal en Hellendoorn


Een taxatie of waardebepaling komt ook goed van pas bij het aankopen van een woning

Heeft u een woning op het oog die u wilt aankopen? Ook dan is het een goed idee om door ons de waarde te laten bepalen, alvorens u een bod uitbrengt. Wanneer wij de waarde van de woning bepaald hebben, weet u of de vraagprijs van de woning wel reëel is. Bovendien weet u hierdoor ook wat een goed bod is om uit te brengen.

 

Liever een snelle waarde-scan?

Wilt u liever geen uitgebreide taxatie laten doen, maar snel inzicht hebben in de waarde van uw huidige woning? Ook dat is bij ons mogelijk dankzij onze gratis waardescan. Stel: u hebt een mooie woning op het oog. Om te weten of deze betaalbaar voor u is, moet u eerst weten wat uw huidige koopwoning waard is. Onze gratis waardescan geeft dan snel uitkomt. We komen uw woning bekijken en leggen onze bevindingen naast die van vergelijkbare woningen in de markt. Op basis hiervan geven we u een waarde-indicatie. Dit zal waarschijnlijk niet het definitieve bedrag zijn als u daadwerkelijk tot verkoop overgaat, maar het benadert dit wel. U weet waar u staat!

 

Vraag vandaag nog een taxatie of waardescan aan!

Wij kunnen dus op twee verschillende manieren de waarde van uw woning bepalen. Wilt u graag onze taxateur in omgeving Hellendoorn of Nijverdal inschakelen? Of wilt u juist graag een waardescan aanvragen? In beide gevallen mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kunt u doen door een bericht te sturen naar info@piksen.com of door te bellen naar 0548 - 61 28 61.