Auteur
Manon Landhuis
Datum 23 januari 2024
Delen

Vastgoedstyling: de ultieme marketingtool!
Je woning verkopen is een ingrijpende gebeurtenis. Je woning is tenslotte veel meer dan een hoop stenen. Je hebt er waarschijnlijk jarenlang lief en leed gedeeld en herinneringen gemaakt. Daarnaast wil je je woning zo goed mogelijk verkopen; je hoopt natuurlijk op een hoge opbrengst. Je zoekt een makelaar bij wie je een goed gevoel hebt en wie kennis van zaken heeft. Er komt veel papierwerk bij kijken voordat je dossier compleet is. En dan kan de fotograaf komen… Tenminste, dat denken veel mensen. Maar hier wordt een belangrijk aspect van de voorbereiding op verkoop vergeten! Een makelaar die een stap extra voor zijn of haar klanten wil zetten, schakelt een vastgoedstylist in.

Wat doet een vastgoedstylist?
Een vastgoedstylist komt bij je thuis nog voordat de fotograaf komt. Het doel is om met behulp van de vastgoedstylist je woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Optimaal betekent onder andere: zo licht mogelijk, sfeervol door het gebruik van accessoires en een goede indeling van de ruimtes zodat de volledige potentie van jouw woning naar voren komt. Daarnaast is een schoon en opgeruimde woning natuurlijk ook een prioriteit. Een woning die er sfeervol, opgeruimd en goed onderhouden uitziet, laat de kijker zien hoe fijn het kan zijn om in jouw woning te wonen. Je wilt dat kijkers zichzelf al in jouw keuken zien staan en in de tuin zien zitten op een zonnige dag. Kortom: ze moeten verliefd worden op jouw woning. En dat kan allemaal door het inschakelen van een goede vastgoedstylist.

Piksen Makelaars huurt mij al meer dan 5 jaar in om de woningen die in de verkoop komen, te stylen. Als ik word ingeschakeld, neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens mijn bezoek lopen we gezamenlijk door je woning en geef ik allerlei adviezen waardoor de optimale presentatie gerealiseerd kan worden. Ook de buitenruimtes komen aan bod. Alle adviezen kunnen op verzoek uitgewerkt worden in een duidelijk en concreet adviesrapport. Daarna ga je aan de slag met de adviezen. Mijn uitgangspunt is altijd: de verkoper bepaalt. Mijn adviezen zijn dan ook geen verplichtingen. Je kiest zelf welke adviezen je gaat uitvoeren. Uiteraard hoop ik op de ultieme presentatie zodat een vlotte verkoop en een hoge opbrengst gerealiseerd gaat worden!

Onderstaande woning is door mij gestyled, gefotografeerd en inmiddels succesvol verkocht!

Benieuwd wat ik voor de verkoop van jouw woning kan betekenen? Neem contact op met Piksen Makelaars of kijk eens op mijn website! Ik kom graag een keer bij jou langs voor tips en adviezen.

 

Terug naar alle blogs

Actueel

Wil je meer weten over wat er speelt in de markt?

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies