Auteur
Judith Snellink
Datum 26 januari 2024
Delen

Hi! Mijn naam is Judith Snellink en ik woon in Nijverdal. Sinds augustus 2021 ben ik trotse eigenaresse van JS interieuradvies.
Een tijdje geleden heb ik Piksen Makelaars benaderd voor een samenwerking, omdat 3D tekenen één van mijn interieurpassies is en ik mogelijkheden zag om hiermee hun service te versterken.
Op het moment dat woningen al langere tijd te koop staan en/of wat extra aandacht kunnen gebruiken, maakt Piksen Makelaars gebruikt van mijn diensten.
De ene keer ga ik samen met de makelaar naar de woning, de andere keer kunnen we het telefonisch af. We bespreken dan wat de beoogde doelgroep voor de woning is en wat de makelaar wil overbrengen aan eventuele kopers. Als voorbeeld kijken we samen bij een gedateerde 2-onder-1-kapwoning hoe een gezin hier optimaal van de ruimte gebruik kan maken. Gaat het om een appartement, dan houden we rekening met de wensen van senioren of bijvoorbeeld alleenstaanden die hele andere dingen belangrijk kunnen vinden. Kortom, voor iedere woning geldt weer een andere uitdaging.

Ik probeer met mijn ontwerpen door minimale maatregelen een maximaal resultaat te laten zien. Soms is het nodig om technische aanpassingen te doen om een goede, nieuwe indeling en dus ook een betere uitstraling te creëren. Ik houd dan in mijn ontwerp rekening met dragende muren en de makelaar legt dan ter plekke uit wat ervoor nodig is. Mijn bezoeken sluit ik altijd af met het inmeten van de ruimte(s), waarna ik aan de slag kan met het maken van 3D visualisaties. Het ontwerp sluit altijd feilloos aan op de wensen zoals besproken met de makelaar, gecombineerd met mijn eigen kennis en creativiteit. Met als het uiteindelijke doel een mooie en versnelde verkoop van de woning te realiseren, door het inzichtelijk maken van de potentie. Met een nagenoeg ‘real-life’ impressie kan dit op een aantrekkelijke manier getoond worden.

Ik heb al meerdere 3D visualisaties mogen verzorgen voor Piksen Makelaars en als kers op de taart zie ik ze vrijwel altijd op Funda verschijnen. Dat blijft toch gaaf!

Onderstaand zie je een paar voorbeelden van een tweetal woningen in Nijverdal waar ik 3D impressies voor heb gemaakt.


↑ Foto vanuit makelaar presentatie          ↓  Impressie gemaakt door JS interieuradvies


↑ Foto vanuit makelaar presentatie          ↓  Impressie gemaakt door JS interieuradvies

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan op mijn website of neem vrijblijvend contact met mij op!

Terug naar alle blogs

Actueel

Wil je meer weten over wat er speelt in de markt?

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies