Auteur
Jos Fikken
Datum 23 januari 2024
Delen

Soms is voor de verkoop van een woning ontruiming niet slechts wenselijk, maar écht noodzakelijk.
J.O.S. Ontruimingsservice biedt uiteenlopende diensten aan die kunnen bijdragen aan een goede, zorgeloze verkoop van jouw woning. Tegenwoordig is men gewend dat woningen op Funda ‘minimalistisch’ zijn ingericht: niet voor niks, want zij moeten zichzelf er zien wonen en daarvoor is het van belang dat hun huidige of nieuwe meubels hier op hun plek kunnen staan.
Het advies dat verkopers vaak van de makelaar of interieurstylist krijgen is ‘opruimen, opruimen, opruimen’ en zoveel mogelijk de vloeren en wanden vrij houden, om de woning ruimtelijk te laten lijken. Als u bijvoorbeeld daar vanwege uw leeftijd, lichamelijke klachten of lange reisafstand geen tijd of puf voor heeft, kunnen wij dit voor u verzorgen.
Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig opruimen en ontruimen van woningen, waarbij er altijd goed gekeken wordt naar wat nog duurzaam bruikbaar is en een tweede leven kan krijgen. Moeten er toch zaken naar de vuilstort gebracht worden? Dan draaien we daar ook onze handen niet voor om.

Vaak worden wij ingeschakeld op het moment dat mensen al zijn verhuisd of op het punt staan om te verhuizen. Maar wist u dat wij ook al eerder van dienst kunnen zijn?
Het kan zijn dat u of uw familie zelf de woning al ontruimd heeft, waardoor deze nu helemaal leeg is. De makelaar en styliste zullen bevestigen dat zowel overvolle als lege woningen kopers kunnen afschrikken. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning, kunnen vaak niet overal ‘doorheen kijken’. Wij kunnen dan de woning opnieuw helpen inrichten met meubels die we al op voorraad hebben in onze loods. Zo krijgen kopers goed een beeld van de mogelijkheden die een ruimte biedt; zo wordt een verloren zolderkamertje bijvoorbeeld ineens een extra slaapkamer of een thuiswerkplek!

Is de woning verkocht en wilt u ervoor zorgen dat alles netjes wordt achtergelaten voor de nieuwe kopers? Dan halen we het meubilair er weer uit en kunnen we er zelfs voor zorgen dat alle vertrekken schoon opgeleverd worden, tot aan het legen van de vuilnisbakken aan toe.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@josfikken.nl of bezoek onze website.

Terug naar alle blogs

Actueel

Wil je meer weten over wat er speelt in de markt?

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies