Mijn favorieten

Goed, vlot en zorgeloos uw woning verkopen?

Bij de verkoop van uw woning wilt u de beste prijs: het maximaal haalbare. Dat realiseert u niet door even een advertentie in de krant of op internet te zetten. Succesvol een woninge verkopen vraagt om een afgemeten strategie. Om slim verleiden en sterk onderhandelen. Liefst in een zo kort mogelijke tijd. Zonder zorgen of het allemaal wel goed komt.

 

6 redenen om uw woning te verkopen met Piksen Makelaars

  • Zekerheid en veiligheid
  • Grote tijdwinst
  • Altijd de hoogste opbrengst
  • Professionele onderhandelingen
  • Structuur in afhandeling
  • Extra service en diensten

Zekerheid en veiligheid

Niet iedereen is zich ervan bewust, maar als verkoper van een woning heeft u een informatieplicht. U bent bijvoorbeeld verplicht om de koper te informeren over bouwtechnische gebreken. Of over andere zaken die de beslissing van de koper kunnen beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld bodemvervuiling. Verzuimt u dit te melden, dan blijft u na de verkoop van uw woning aansprakelijk voor de schade. Of voor de kosten die gemaakt worden om de gebreken te verhelpen. Als wij de verkoop begeleiden houden wij hier zoveel mogelijk rekening mee. Zo weet u vrijwel zeker dat u niets over het hoofd ziet dat u had moeten melden. Een belangrijke zekerheid!

         


Grote tijdwinst

Door uw woning doelgericht te promoten ('in de etalage te zetten') weten we kandidaat-kopers snel te bereiken. De reacties behandelen we volgens een vaste, gestructureerde aanpak. Een belangrijk voordeel hiervan is dat we al in een vroeg stadium het kaf van het koren scheiden. Wie is een serieuze gegadigde en wie niet? We besteden onze tijd en energie uitsluitend aan serieuze kandidaten. Waardoor uw woning eerder is verkocht!


Altijd de hoogste opbrengst

De waarde van uw woning is afhankelijk van de actuele marktsituatie en marktprijzen. Soms kan dat betekenen dat u uw woning met een goede winst kunt verkopen. Een andere keer kan de markt u minder gunstig gezind zijn. Wij kennen vraag en aanbod in de markt en we hebben een actueel inzicht in lokale en landelijke referenties. Dit geeft u de zekerheid dat uw woning nooit onder de hoogst haalbare prijs wordt verkocht.


Professionele onderhandelingen

Een koper brengt een bod uit op uw woning. U neemt dit dan vervolgens in overweging. Accepteert u het bod of rekent u erop dat deze (of een andere) koper wel meer wil betalen? Het is moeilijk om te bepalen wat een reëel bod is: daarvoor moet u de marktsituatie goed kennen. We raden u daarom aan om ons uw onderhandelingen te laten voeren. Ook al omdat we als ervaren verkoopmakelaar het spel van het onderhandelen beheersen. We houden afstand van de emoties die u als verkoper kunnen beïnvloeden. Bovendien letten we op belangrijke details. Zo zorgen we bijvoorbeeld ook voor de nodige voorwaarden en clausules.


Structuur in afhandeling

We fungeren als uw adviseur, coach en klankbord. Zowel voor, tijdens als na de verkoop. Het totale proces vanaf de waardebepaling van de woning, het uitvoeren van de verkoopstrategie, de begeleiding van de verkoop tot en met de overdracht bij de notaris verloopt volgens een vaste structuur. U heeft de zekerheid dat de zaken voortvarend worden opgepakt en dat u niets over het hoofd ziet. We zien erop toe dat u voldoet aan al uw verplichtingen: naar de koper, maar ook
bijvoorbeeld naar de nutsbedrijven. Uw verkoop is van A tot Z geregeld, een prettig gevoel!


Extra service en diensten

Piksen Makelaardij heeft een uitstekende staat van dienst als verkoopmakelaar. Dat komt omdat we u op alle denkbare manieren ondersteunen bij de verkoop. Als dat nodig of wenselijk is laten we een bouwtechnische keuring uitvoeren. Zodat u kopers eerlijk en compleet informeert en voldoet aan
uw informatieplicht. We kiezen voor professionele fotografie die uw woning op zijn best presenteert. Een woningstyliste om de puntjes op de i te zetten? Doen we. En natuurlijk zetten we uw woning in de spotlights via advertenties, social media,  de verkoopvitrine bij ons kantoor, onze drukbezochte website, het landelijke netwerk van NVM-makelaars en onze Open Huis routes. Alles voor u!


Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u uw huis verkopen en wilt u zeker zijn van een snel en goed verkoopresultaat? Van tijdwinst en van professionele onderhandelingen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op 0548 – 61 28 61 of een email sturen naar info@piksen.com.