Mijn favorieten

 

Makelaar Nijverdal

Bij het kopen of verkopen van een woning komt een hoop kijken. Piksen Makelaardij in Nijverdal staat u bij wanneer u op zoek gaat naar een nieuw huis, of wanneer u van plan bent uw huidige woning te verkopen. Onze ervaren en deskundige mensen zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze dienstverlening is pas geslaagd als u 100 procent tevreden bent.
Als makelaar in Nijverdal weten wij precies wat er in de omgeving speelt. Waar u specifiek op moet letten, hoe het zit met de waarde van een bepaalde woning en hoe u de beste deal krijgt. Daarnaast vindt u bij ons een uitgebreid overzicht van huizen die te koop zijn in Nijverdal en omgeving. Maar ook voor nieuwbouwprojecten en bedrijfspanden bent u bij Piksen aan het juiste adres. 


Huizen te koop in Nijverdal en omgeving

Wanneer u zelf op zoek gaat naar een woning in Nijverdal of omgeving, wilt u zeker weten dat u niks mist. Als makelaar in Nijverdal proberen wij dan ook om een zo volledig mogelijk aanbod te presenteren. Het is daarbij belangrijk dat u niets over het hoofd ziet. Onze ervaren deskundigen helpen u daarbij. Er spelen immers veel aspecten mee om rekening mee te houden.
Als makelaar is het onze taak om u bij te staan op juridisch gebied,  helderheid te verschaffen over de bouwkundige kant én over het financiële plaatje. Het vinden van een woning die bij u past is namelijk veel meer dan ‘liefde op het eerste gezicht’. Natuurlijk moet u een goed gevoel hebben wij een woning, maar juist daarna is professionele hulp van grote waarde. Met aankoopbegeleiding van Piksen weet u zeker dat u op ieder gebied goed zit.


Proefbezichtiging bij makelaar in Nijverdal

Voor u overgaat tot het doen van een bod op een specifieke woning, moet u eerst zeker weten waarop u biedt. Hier voor kunt u bij onze makelaar in Nijverdal een proefbezichtiging aanvragen. Dat is gratis en zonder verplichting. Valt de woning onverwacht tegen, dan zit u dus nergens aan vast. Onze mensen zoeken dan voor u verder, net zolang tot we iets vinden dat u wél kan bekoren.
De huizen die te koop staan in Nijverdal en omgeving, zijn stuk voor stuk via een proefbezichtiging te bekijken. Vindt u meteen iets dat bij u past, dan kunt u uiteraard ook altijd nog een tweede bezichtiging doen. Vaak let u dan net even op andere zaken. Bent u nog steeds overtuigd? Dan kunt u bij makelaar Piksen in Nijverdal uiteraard ook terecht voor verder bouwkundig advies.


Uw huis verkopen in Nijverdal

Als gezegd kunt u bij makelaar Piksen terecht voor zowel koop als verkoop. In het laatste geval wilt u er uiteraard alles uithalen. Anders gezegd: u wilt de beste prijs voor uw woning. Dat is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Het plaatsen van een advertentie in de krant of op internet is snel gedaan, maar sorteert meestal niet het gewenste effect. Daar is meer voor nodig.
Een succesvolle verkoop van uw woning vraagt dan ook om een afgemeten strategie. Het is zaak om de potentiële koper slim te verleiden en sterk te onderhandelen. Makelaar Piksen neemt deze taak voor u op zich. Onze mensen gaan snel voor u aan de slag en smeden het ijzer zodra het heet is. Zo weet u zeker dat u altijd de beste prijs krijgt voor de woning die u wilt verkopen.


Neem contact op met uw makelaar in Nijverdal

Wilt u een huis verkopen of kopen en wilt u zeker zijn van een snel en goed (ver)koopresultaat? Van tijdwinst en gemak en van professionele onderhandelingen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. U kunt ons bellen op 0548 - 61 28 61, of een e-mail sturen naar info@piksen.com.