We begrijpen goed dat dit dilemma aan je knaagt

Bijna dagelijks treffen we mensen die niet per se móeten verhuizen, maar ergens wel de wens tot verbetering hebben. Dat is natuurlijk een fijn uitgangspunt, want dat betekent dat je huidige woning al een goede basis heeft en misschien wel aan een groot deel van je vereisten voldoet. Er kunnen verschillende overwegingen zijn om te kiezen voor verbouwen of verhuizen. Als er een ruimtegebrek is en de woning of kavel biedt mogelijkheden voor vergroting, ligt misschien het plaatsen van een uitbouw of een dakkapel voor de hand. Wanneer je het gevoel hebt dat de ligging of locatie niet goed meer bij je levensfase of situatie past, valt het besluit meestal toch richting verhuizen.

Welk besluit je ook neemt, het heeft vrijwel altijd financiële gevolgen die je inzichtelijk wilt hebben. Hierbij zien we je graag van dienst.
Bijvoorbeeld door geheel vrijblijvend eens in kaart te brengen wat je huidige woning waard is en door een indicatie te geven van de waardevermeerdering die een eventuele verbouwing met zich meebrengt. Zo weet je of dit met een bouwdepot te financieren is, of dat er toch vooral eigen middelen ingebracht moeten worden.

Neem je vervolgens het besluit om te verbouwen? Dan kunnen we je ook ontzorgen door een taxatie uit te voeren voor de financiering van je verbouwing.

Lichte kriebels, maar nog geen drukte

Er kunnen allerlei omstandigheden spelen waardoor het nu misschien nog niet het juiste moment is om de stap te zetten. Je kunt je natuurlijk altijd (gratis) inschrijven in ons zoekersbestand, zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuw aanbod. Op die manier kun je alles rustig in de gaten houden en zelf aan de bel trekken als het moment daar is.

Wil je eens vrijblijvend in gesprek?

Daar maken we graag tijd voor

Laat je gegevens achter, dan nemen we direct contact met je op om een afspraak te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies