Het begint met hoe je nu woont en wat je daar anders zou willen zien, zodat je weet waar je volgende huis wél aan moet voldoen.

Is je woning door gezinsuitbreiding, hobby’s, thuiswerken of andere redenen te klein geworden? Of zijn de kinderen (bijna) het huis uit en wordt het juist iets te groot? Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom je woning niet meer aan je huidige woonwensen of eisen voldoet.

Meestal heb je zelf het best in de gaten waar de schoen wringt, maar een frisse blik kan vaak ook tot nieuwe inzichten leiden. Je wilt daarnaast natuurlijk graag weten wat je huidige woning waard is, zodat je je financiële doorgroeimogelijkheden zo goed mogelijk in kaart kunt brengen.

We helpen je daar graag bij door vrijblijvend de waarde van je woning te bepalen. Daarnaast kunnen we je informeren en adviseren over de volgorde van aankopen en verkopen, uiteraard toegepast en afgestemd op jouw situatie.

Wanneer we jouw huidige woning hebben gezien, hebben we vaak een beter beeld bij wat je in je nieuwe woning zoekt

Het inzichtelijk krijgen van je huidige woonprobleem én de dingen die je juist nog wel erg prettig vindt aan je eigen woning, helpt ons je zoekopdracht te verfijnen. We tippen liever te vaak dan te weinig, maar willen natuurlijk ook voorkomen dat we de plank misslaan.

De leukste opdrachten zijn voor ons het A tot Z begeleiden van zowel de verkoop van je huidige woning als de aankoop van je nieuwe woning. Of dit nu een woning uit ons eigen aanbod óf bij een andere makelaar is. Een groot voordeel daarvan is dat we alle datums goed op elkaar kunnen afstemmen en een centraal aanspreekpunt zijn voor alle betrokken partijen. Zo blijven de belangrijke termijnen goed bewaakt en kun je je vooral focussen op de leukere aspecten die bij een verhuizing komen kijken: bijvoorbeeld de nieuwe inrichting of het uitzoeken van een andere keuken!

Even terugblikken...

Onze klanten aan het woord

10

Eerlijk advies, duidelijke communicatie en goed op de hoogte van de lokale markt. Ik beveel Piksen Makelaars iedereen aan die een woning wel verkopen óf aankopen!

Funda gebruiker Máximastraat 6 -16

Kennismaken?

Een succesvolle aankoop begint met een vrijblijvende kennismaking

Laat je gegevens achter, dan nemen we direct contact met je op om een afspraak te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies