Mijn favorieten

Diensten

Huizen te koop in Nijverdal en Hellendoorn

Er staan meerdere huizen te koop in de omgeving Nijverdal en Hellendoorn. Bent u van plan een huis aan te kopen of te verkopen? Dan bent u bij Piksen Makelaars aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Piksen Makelaars bestaat uit een team van deskundige mensen die op de hoogte zijn van de actuele situatie op de woningmarkt. Wij vinden service erg belangrijk. Onze dienstverlening is pas geslaagd als u 100% tevreden bent. Daarom doen wij net dat stapje extra. Wij kunnen u ondersteunen bij de koop van een woning, bij de verkoop van uw huidige woning en bij het taxeren van uw huis. Tevens hebben wij zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen in ons woonaanbod opgenomen.


Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van uw huis in Hellendoorn of Nijverdal

Er staan veel verschillende huizen te koop in Nijverdal en Hellendoorn. Wij helpen u graag bij het verkopen of aankopen van uw droomhuis. Wij weten niet alleen welke huizen in Nijverdal en Hellendoorn te koop staan, maar kunnen u ook volledig ontzorgen bij het kopen van een woning. Een woning kopen is namelijk niet zomaar iets. Bij het kiezen van de juiste woning komt er meer kijken dan het feit of de woning aan al uw eisen voldoet. Zo moeten er juridisch een aantal zaken worden vastgelegd en zult u met de verkoper moeten onderhandelen om tot een mooie, uiteindelijke prijs te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid, kunnen wij u hierin ontzorgen. Dankzij ons koopt u niet alleen een huis dat bij u past, maar begeleiden wij ook het gehele traject van begin tot eind.


huizen te koop in Nijverdal en Hellendoorn


Een aantal algemene aandachtspunten

Er zijn een aantal aandachtspunten waarop u zelf al kunt letten wanneer u een woning gaat bezichtigen. Dat zijn:

  • Zijn er scheuren en vochtplekken in de woning aanwezig? Zo ja? Vraag naar de oorzaak ervan.
  • Is er voldoende lichtinval en privacy? Kunnen de buren bij u in de tuin kijken? Kunnen ze bij u naar binnen kijken? Zijn er buiten geluiden waar u zich aan stoort?
  • Welke apparatuur is aanwezig en in welke staat verkeert het. Denk hierbij bijvoorbeeld aan keukenapparatuur en de cv-ketel.
  • Zijn er erfdienstbaarheden die op de woning en/of de tuin rusten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recht van overpad.
 

Welke huizen staan te koop in Nijverdal en Hellendoorn?

Wilt u graag weten welke huizen momenteel te koop staan in Nijverdal en/of Hellendoorn? Dan kunt u hier ons actuele woonaanbod bekijken. Bent u geïnteresseerd in een woning en wilt u graag een bezichtiging aanvragen? Of wilt u graag dat wij u helpen bij het vinden van de juiste woning? In beide gevallen mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door te mailen naar info@piksen.com. Wilt u één van ons liever direct spreken? Wij zijn telefonisch te bereiken op 0548 - 61 28 61.