Mijn favorieten

Diensten

Huizen te koop in Nijverdal en Hellendoorn

Bent u op zoek naar een nieuwe of bestaande woning in Nijverdal of Hellendoorn? Dan helpen wij u bij Piksen Makelaars graag verder.
 

Huis kopen in Nijverdal en Hellendoorn

Het aanbod van huizen in Nijverdal en Hellendoorn is groot. Heeft u bij ons een woning gezien? Neem dan gerust contact met ons op en wij plannen graag een bezichtiging met u in. Bij een bezichtiging laten wij u graag onze woningen zien en vertellen wij u de ins en outs van de woning. Bent u benieuwd naar ons actuele woningaanbod? Bekijk onze woningen dan hier. Heeft u al een woning gezien en wilt u deze graag bezichtigen of heeft u vraag? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Huis verkopen in Nijverdal en Hellendoorn

Bij Piksen makelaars weten wij wat belangrijk is om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen. De actuele status van de woningmarkt verandert continu, onze deskundige medewerkers volgen de woningmarkt op de voet en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bij de verkoop van een huis komt namelijk veel kijken:  
  • Waarom heb ik een makelaar nodig?
  • Kan ik zelf niet beter mijn huis verkopen
  • Hoeveel is mijn woning nu echt waard
  • Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van mijn huis

Hierboven ziet u nog maar een klein aantal van de vragen die door woningverkopers aan makelaars worden gesteld.

Natuurlijk kunt u zelf uw woning te koop aanbieden. Wij raden dit echter niet aan, omdat u zelf vaak anders tegen uw eigen woning aankijkt dan een makelaar. Wij van Piksen Makelaars vinden transparantie belangrijk. Bij ons weet u waar u aan toe bent, wij zijn pas tevreden wanneer u ook tevreden bent. Wanneer wij uw woning mogen verkopen weet u zeker dat wij er alles aan doen om uw woning zo goed mogelijk te verkopen. Het verkopen van een woning is niet zomaar iets, onze medewerkers ontzorgen u graag, door ervoor te zorgen dat bij ons alles op rolletjes loopt en u er zeker van kunt zijn dat alles goed verloopt.

         

huizen te koop in Nijverdal en Hellendoorn


Aankopen van een woning in Nijverdal of Hellendoorn

Heeft u een woning gezien waar u erg enthousiast over bent en wilt u graag een bod uitbrengen? Heeft u al eens aan een aankoopmakelaar gedacht? Wij van Piksen Makelaars ondersteunen u hier graag bij. Graag gaan wij mee naar een bezichtiging om samen met u de woning te bekijken. Een aankoopmakelaar let vaak op andere zaken dan u als, wellicht, toekomstige bewoner.

  • Zijn er scheuren of vochtplekken in de woning aanwezig?

  • Welke apparatuur is aanwezig in de woning en in welke staat is het? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de CVketel

  • Zijn er erfdienstbaarheden die op de woning en/of tuin rusten?

  • Is er een bouwtechnische keuring van de woning nodig?

 

Bovenstaande zijn een aantal zaken waar onze aankoopmakelaars op letten. Na de bezichtiging bespreken wij graag met u onze bevindingen en de eventuele vervolgstappen hierin. Zo geven wij aan wat voor ons een goede prijs zou zijn voor de woning. De onderhandeling nemen wij u graag uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat u niet teveel voor een woning betaalt en u waar krijgt voor uw geld. Bent u benieuwd wat wij van Piksen Makelaars voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons en wij plannen graag met u een afspraak in.

Contactformulier

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring