Mijn favorieten

Huis kopen in Hellendoorn of Nijverdal? Kies voor Piksen als aankoopmakelaar.

Gaat u een huis kopen en bent u op zoek naar een goede aankoopmakelaar in Nijverdal of Hellendoorn? Dan bent u bij Piksen Makelaars aan het juiste adres. Wij begeleiden u met alle plezier door het hele proces dat bij het kopen van een woning komt kijken.

 

Waarom een aankoopmakelaar in Hellendoorn of Nijverdal inschakelen?

Wanneer u een nieuwe woning wilt kopen, is het soms lastig om u niet door alleen maar uw gevoel te laten leiden. Naast dat een woning uw interesse moet wekken en aan uw eisen moet voldoen, zijn er namelijk nog een aantal andere belangrijke zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Hoe vindt u een woning die bij u past? Hoe weet u zeker dat u geen spijt zult krijgen van de aankoop? En hoe weet u zeker dat de vraagprijs reëel is? Dat is natuurlijk lastig in te schatten als u zelf niet goed op de hoogte bent van de actuele marktsituatie en marktprijzen. Doordat wij deze kennis wel in huis hebben, kunnen wij u het antwoord op deze en soortgelijke vragen geven. Mede hierom is het verstandig om u door ons te laten begeleiden bij de aankoop van een woning.

 

De 6 reden om een huis te kopen met Piksen

  1. Bij ons heeft u altijd de laagste aankoopprijs;
  2. Wij zorgen voor een zekere en veilige koop;
  3. Wij kunnen professioneel voor u onderhandelen;
  4. Bij ons heeft u een snel en goed koopresultaat;
  5. Bij ons ervaart u tijdwinst en gemak;
  6. Wij hebben een structuur in afhandeling.
         

aankoopmakelaar Piksen

Wat kunnen wij als aankoopmakelaar in Nijverdal of Hellendoorn voor u betekenen?

Als uw aankoopmakelaar in Hellendoorn of Nijverdal, begeleiden wij u door het hele aankoopproces van een woning. Wij denken graag voor u aan alle zaken die komen kijken bij het kopen van een huis. Onze medewerkers gaan met alle plezier voor u op zoek naar woningen die aan uw wensen en behoeften voldoen. Heeft u zelf al iets op het oog? Dan gaan we graag samen met u deze woning bezichtigen. Dankzij onze deskundigheid weten wij goed waar we tijdens de bezichtiging op moeten letten. Bovendien weten wij precies hoe we met gerichte vragen informatie van de verkopende partij kunnen verkrijgen. Deze informatie gebruiken we bij de onderhandelingen met de verkopende partij.

 

Ook voor financieel advies kunt u bij ons terecht

Wanneer u een koopwoning wilt aanschaffen, is het belangrijk dat u goed weet hoeveel u te besteden heeft. Uw uiteindelijke budget is van meerdere factoren afhankelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw eigen inkomen en het inkomen van uw partner, maar ook aan de hoeveelheid eigen geld dat u bezit. Uw budget hangt ook af van het feit of u al een koopwoning heeft of niet. Samen met gecertificeerde, lokale hypotheekadviseurs kunnen wij uw financiële situatie voor u in kaart brengen. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in wat u precies te besteden heeft.

 

Wij zijn dé professionele aankoopmakelaar die u zoekt!

Wanneer u een aankoopmakelaar in Nijverdal of Hellendoorn zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken op 0548-61 28 61. U mag ons ook een bericht sturen naar info@piksen.com . Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring