Datum 20 maart 2024
Delen

Over het project
Projectontwikkelaar SpaceToLive heeft het voormalige kantoorgebouw van de Overijsselse Bibliotheek Dienst (OBD) op de hoek van de Van Alphenstraat en Nicolaas Beetsstraat in Nijverdal getransformeert naar 26 koopappartementen. Rondom het appartementengebouw zijn daarnaast twee 2-onder-1-kapwoningen (koop) en acht eengezinswoningen (vrije sector middenhuur) gerealiseerd.

Appartementen
De 26 appartementen zijn allen uitgevoerd in heel verschillende maten. Zo zijn er 2-kamer appartementen van rond de 55 m² tot 68 m² en 3-kamer appartementen van 83 m² tot 120 m². Alle appartementen hebben een eigen overdekte parkeerplaats met mos sedum dak, een eigen berging op de begane grond en één of meerdere buitenruimtes. Appartementen op de begaande grond beschikken daarnaast over een stuk eigen tuin. Alle appartementen werden ‘woonklaar’ opgeleverd, naar smaak van de koper en als onderdeel van de verkoopprijs.

2-onder-1-kapwoningen
Aan de Van Alphenstraat zijn twee 2-onder-1-kapwoningen met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein gerealiseerd. Deze woningen zijn in de basis 141 m² groot (exclusief berging/ garage van 16 m²). Net als de appartementen zijn deze huizen volledig woonklaar opgeleverd als onderdeel van de koopsom: inclusief keuken, badkamer, vloer en wandafwerking.

Benieuwd hoe de appartementen er van binnen uitzien? Toevallig hebben we nét een appartement in dit complex in verkoop.

Terug naar alle blogs

Actueel

Wil je meer weten over wat er speelt in de markt?

Afspraak maken

Vul het formulier in om een afspraak te maken

"*" geeft vereiste velden aan

Eerste optie

Tweede optie

De website maakt gebruik van cookies

Meer informatie over de cookies