Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Hellendoorn

Bent u op zoek naar een passende woning in of rondom Hellendoorn? Of wilt u zeker weten dat u geen spijt krijgt van uw aankoop? Met aankoopmakelaar Piksen bij Hellendoorn weet u zeker dat het proces van bezichtiging tot uiteindelijke aankoop soepel verloopt. Onze ervaren mensen staan u bij met advies, voeren desgewenst de onderhandelingen en zorgen zo voor tijdswinst én geldbesparing.
Bij de aankoop van een nieuwe woning is het zaak om u niet (alleen) door uw gevoel te laten leiden. De liefde voor uw droomhuis kan verblinden en dat snappen wij. Er zijn echter veel meer aspecten om rekening mee te houden wanneer u een huis wilt gaan kopen. Denk bijvoorbeeld aan het juridische gedeelte, of de bouwkundige kant van het verhaal. Door een aankoopmakelaar in de arm te nemen, bent u ervan verzekerd dat u niks over het hoofd ziet.


Wat doet de aankoopmakelaar in Hellendoorn precies?

Een aankoopmakelaar is er voor u. In eerste instantie gaan we voor u op zoek naar een passende woning, die precies aansluit op uw wensen. Heeft u zelf al iets op het oog, dan bekijken we gezamenlijk de woning. Dankzij onze ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat verborgen gebreken niet langer verborgen blijven.
Omdat onze aankoopmakelaar in Hellendoorn weet waar u op moet letten, krijgt u een beter beeld van de woning. Daarnaast zijn wij in staat om de verkopende partij met gerichte vragen informatie te ontlokken. Dat kan van belang zijn bij het bepalen van het uiteindelijke bod. Als makelaar zijn wij daarnaast op de hoogte van de actuele marktsituatie – iets wat eveneens in uw voordeel kan werken.


Financieel advies bij aankoopmakelaar in Hellendoorn

Voor u gaat kopen, moet u duidelijk in kaart hebben wat u kunt besteden. Dat is van meerdere factoren afhankelijk. Uiteraard van het inkomen van uzelf en/of uw eventuele partner, maar ook van eigen geld. Beschikt u al over een eigen woning, dan kunt u bij verkoop de winst gebruiken om te investeren in een nieuw huis. Bij Piksen verschaffen wij helder inzicht in uw financiële situatie.
Als aankoopmakelaar in Hellendoorn beschouwen wij het als onze plicht om u zo goed mogelijk voor te lichten. We nemen daarom alles mee, dus ook uw gezinssituatie en uw toekomstverwachting. Daarnaast onderhouden wij goede banden met gecertificeerde, lokale hypotheekadviseurs, die meehelpen met het scheppen van een reëel financieel plaatje. U weet dus écht precies waar u aan toe bent en wat u te besteden heeft.


Waardescan voor aankoop van nieuwe woning in Hellendoorn

Wanneer u al over een koopwoning beschikt, kunt u deze meenemen in de financiële afweging. Hiervoor is het echter wel van belang om eerste een waardebepaling te doen. Door middel van onze gratis waardescan weet u snel waar u rekening mee kunt houden. Onze mensen komen uw huidige woning bekijken en leggen de bevindingen naast die van vergelijkbare woningen op de markt.
Aan de hand hiervan ontvangt u een waarde-indicatie, die u kunt gebruiken als u daadwerkelijk tot verkoop overgaat. Dat is overigens nog wel iets anders dan een uitgebreide taxatie, die u ook bij ons kunt laten doen. Zowel voor koop als verkoop strekt het tot aanbeveling om een taxatie te laten doen. Hierna weet u namelijk precies wat u huidige woning én de (mogelijk) nieuwe woning waard is.


Aankoopmakelaar in Hellendoorn voor onafhankelijk advies

Wilt u een huis gaan kopen en bent u op zoek naar professionele en ervaren bijstand? Piksen aankoopmakelaar in Hellendoorn helpt u graag. Voor meer informatie over onze diensten kunt u bellen naar 0548 - 61 28 61, of een e-mail sturen naar info@piksen.com.