Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Nijverdal

Bij het kopen van een woning stelt u zichzelf ongetwijfeld een aantal vragen. Dé vraag die beantwoord moet worden luidt meestal: kan ik deze woning betalen? Hiervoor is een gedegen taxatie nodig – zowel van de woning die u op het oog heeft, als van uw eigen woning. Met een taxatie krijgt u een eerste inzicht in uw financiële mogelijkheden. Maar er is meer.

Want hoe weet u zeker dat u precies de woning vindt die bij u past? Dat die woning geen gebreken vertoont? En dat u dus later geen spijt krijgt van de aankoop. Om ervoor te zorgen dat de koop van A tot Z soepel verloopt, bent u bij de aankoopmakelaar van Piksen in Nijverdal op de juiste plek. Met behulp van onze aankoopbegeleider(s) weet u namelijk zeker dat u goed zit.
 

De voordeel van een aankoopmakelaar

Het kopen van een woning is veel te belangrijk om zomaar af te gaan op uw eerste gevoel. Het gaat om een investering die vaak tonnen bedraagt en dan wilt u het zekere voor het onzekere nemen. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan het juridische, of het bouwkundige aspect? Een woning die aanvankelijk een goede investering lijkt, kan namelijk heel wat tekortkomingen hebben.

Onze aankoopmakelaar in Nijverdal neemt u de belangrijkste zorgen uit handen. Zo kunt u een proefbezichtiging doen met onze makelaar, die u op zaken kan wijzen waar u op moet letten. Daarnaast bent u verzekerd van de laagste aankoopprijs, tijdwinst, gemak, professionele onderhandelingen en structuur in afhandeling.
 

Wat doet onze aankoopmakelaar in Nijverdal voor u?

Onze aankoopmakelaar gaat voor u op zoek naar koophuizen die aansluiten bij uw wensen. Hebben we iets gevonden, dan gaat onze ervaren adviseur met u mee om de verkoper ‘het vuur aan de schenen te leggen’. Dat wil zeggen dat wij de vragen stellen die nodig zijn om tot een juist beeld te komen van de woningwaarde. Dat is van grote invloed op het bod dat u uiteindelijk gaat doen.

Ook het onderhandelen over de vraagprijs zit bij ons takenpakket inbegrepen. Wanneer u een idee heeft,  gaat onze aankoopmakelaar in Nijverdal voor u om de tafel zitten met de verkopende partij. Onze ervaring komt hierbij goed van pas: we kennen het klappen van de zweep. Wij halen voor u het maximale uit de onderhandelingen, waardoor u de best mogelijke prijs betaalt.
 

Aankoopmakelaar in Nijverdal voor financieel advies

Weet u nog niet helemaal zeker hoe de zaken er op financieel vlak voorstaan? Geen probleem. De aankoopmakelaar Piksen in Nijverdal bekijkt samen met u de mogelijkheden. Daarbij kijken we niet alleen naar het inkomen van uzelf en van uw eventuele partner, maar ook naar andere zaken. Beschikt u bijvoorbeeld over eigen geld? Heeft u een woning die u met winst kunt verkopen?

Daarnaast werken wij samen met ervaren en gecertificeerde hypotheekverstrekkers in de omgeving. Door een helder totaalplaatje te schetsen, is de aankoopmakelaar in Nijverdal in staat om een realistische advies te geven. U weet dus precies wat u kunt besteden en, beter gezegd: of dat ene droomhuis ook op financieel vlak een reële optie is.
 

Direct een aankoopmakelaar inschakelen

Heeft u verhuisplannen, of heeft u misschien al iets concreets in gedachten? Of een mooi huis op het oog? Onze aankoopmakelaar in Nijverdal staat klaar om u bij te staan met (strategisch) advies of om voor u te onderhandelen. Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de kosten of verdere mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op via info@piksen.com. Bellen kan natuurlijk ook: 0548 - 61 28 61.