Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Baltinksweg 20 - Kavel 8 in Nijverdal 7443 PK

Baltinksweg 20 - Kavel 8

7443 PK Nijverdal
Koopsom € 220.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Koop uw eigen kavel en ontwerp uw droomhuis!
 
Bent u op zoek naar een nieuwe woning en vindt u het leuk nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning? Misschien is zelf bouwen dan een aantrekkelijke optie voor u. In de Heemtuin zijn namelijk ook vrije kavels. Binnen bepaalde stedenbouwkundige randvoorwaarden kunnen kopers van deze kavels in eigen beheer een woning (laten) ontwerpen en bouwen.

De Heemtuin: Rust. Groen. Lekker wonen. Deze nieuwe wijk ligt vlakbij het Wierdense veld en de Regge. De kavels en woningen zijn ruim van opzet en als de woningen klaar zijn, komt er volop groen in de wijk.

De Heemtuin is met de auto goed bereikbaar zowel vanuit het centrum van Nijverdal als vanaf de rijksweg 35 van Zwolle naar Almelo.
Ook met de fiets bent u over veilige fietspaden snel in het centrum van Nijverdal, het Nijverdalse station en de Nijverdalse sportvoorzieningen. Kortom een prima plaats om te wonen voor de moderne mens die hoge eisen stelt aan mobiliteit, voorzieningen en recreatieve mogelijkheden. Natuurlijk is de wijk zelf ook goed ingericht.


Bijzonderheden:
Kavelgrootte circa 669 m²;

Breedte kavel ruim 19 m¹ en diepte kavel circa 35 m¹;
Bouwklasse A (Goothoogte minimaal 2.50 meter / maximaal 3.50 meter, bouwhoogte minimaal vrij / maximaal 9.00 meter, dakhelling minimaal 35º/ maximaal 60º);
 Genoemde prijs is inclusief BTW, exclusief overdrachtsbelasting (o.a. notariële kosten en kadastraal recht).

Spreekt u dit aan en wilt u graag in de Heemtuin wonen?
In de Heemtuin die de nieuwste uitbreiding van Nijverdal is, heeft de gemeente nog 11 bouwkavels te koop. Het betreft allemaal kavels voor vrijstaande woningen.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 220.000,- kosten koper Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 669 m² Kadasteroppervlakte 669 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hellendoorn Sectie XX Perceelnummer 0000 Oppervlakte 669 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring