Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Molenweg 23 -2 in Nijverdal 7442 NA

Molenweg 23 -2

7442 NA Nijverdal
Prijs op aanvraag
Te koop

Omschrijving

Plan is in ontwikkeling

LOCATIE
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2014 Woonoppervlakte 146 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Plan is in ontwikkeling

LOCATIE
In het centrum van Nijverdal, aan de rand van de kern, met haar ruime winkelbestand, het imposante en architectonische gemeentehuis met bibliotheek, bioscoop, schouwburg en de diverse uitgaansgelegenheden, wordt een indrukwekkend gebouw met 17 riante en exclusieve appartementenvilla’s gerealiseerd:  Residentie La Vida Moderna

Op het snijpunt van in het centrum gelegen plaatselijke verbindingswegen, Molenweg en Smidsweg, met 300 meter op loopafstand van het hart van Nijverdal, het Gemeentehuis en alle kernvoorzieningen, worden deze exclusieve appartementenvilla’s een toekomstige aansprekende blikvanger voor de ingewijde en de buitenstaander; een exclusieve woonlocatie voor op comfort en gemak ingestelde gelukkige bewoners.


17 APPARTEMENTENVILLA'S
De uitstraling van dit statige gebouw is een lust voor het oog. Met hoogwaardige materialen, oog voor esthetische vormgeving en respect voor de ruimte en omgeving heeft Edwin van Elk, naamgever en gerenommeerd architect van EVE Architecten uit Nijverdal, een staaltje van zijn kunnen vertaald naar een uiterst goed bewoonbaar en van alle gemakken voorzien exclusief appartementengebouw.
 
De woningen zijn via de inpandige parkeergarage en met de lift of per trap bereikbaar. Maar ook op de begane grond is een uitnodigende entree de basis van  exclusief woongenot. De hoogwaardige portiekwoningen hebben ieder een eigen inpandige  toegang, met optimale privacy en hebben het genot van ruime terrassen.


RESIDENTIE LA VIDA MODERNA
17 Appartementenvilla’s, variërend in grootte van 122m² tot maar liefst 231m², voorzien van ruime balkons of riante dakterrassen, naar eigen wens vrij indeelbaar met een prachtige woonkamer, luxe en ruime keuken, al dan niet in een afzonderlijke ruimte, naar keuze twee badkamers, met de mogelijkheid van 3 of zelfs 4 ruime slaapkamers, zijn met de twee hoogwaardige liften comfortabel bereikbaar via één van de ruime entrees.

De basisuitgangspunten van de woningen zijn het beginpunt van de realisering van de individuele woonwensen. U heeft de vrijheid om in overleg met de architect de woning naar persoonlijke wens in te delen. Tevens wordt met de toekomst rekening gehouden door de levensloopbestendige indeling. Het voorzieningenniveau is hoog met een ruime marge zonder extra meerkosten. De stelposten voor keuken en sanitair maken een hoogwaardig comfort binnen het budget mogelijk.

Met uw persoonlijke wensen wordt, vanuit het principe van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap, rekening gehouden en zijn vanzelfsprekend de moeite waard om gerealiseerd te worden.    


MATERIALEN EN VOORZIENINGEN
De  17 appartementenvilla’s worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen, een optimale energiebalans, onderhoudsarm en met oog voor detail. Zowel het afwerkingniveau, maar ook energieverbruik en gezonde luchtkwaliteit zijn hoogwaardig en exclusief. De appartementenvilla’s bestaan elk uit de appartementsrechten met de woning, de eigen parkeerplaats en berging in de inpandige parkeergarage.  Kopers zijn vanzelfsprekend mede-eigenaar van de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen.  

De technische installatie zorgt voor een comfortabel woonklimaat in de gemeenschappelijke ruimten en de eigen woning. De woningen krijgen een zelfstandig, afgeleide aansluiting voor energie. En de bewoners dragen naar rato van het persoonlijk verbruik bij aan de energielasten. Deze energielasten zullen zo minimaal mogelijk zijn, omdat al bij het ontwerp van het gebouw rekening is gehouden met de optimalisering van isolatie, energiecreatie, warmtewinning en ruimtekoeling. In de funderingen worden zo mogelijk warmtewisselaars geplaatst die door koude-warmte-conversie optimaal bijdragen aan het benutten van de locale energie.

De Luchtwater-warmtepompen genereren voldoende warmte om het luchtklimaat en temperatuur in de algemene ruimten zowel bij -25 als bij +40 graden comfortabel te houden. Maar ook de warmte en energiebehoefte van de individuele ruimten in de afzonderlijke woningen exclusief te regelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest verfijnde technieken die met glasvezel mogelijk zijn en desgewenst voorzien worden van vooruitstrevende automatisering (domotica).

Zo mogelijk (op dit moment is nog niet bekend of hiervoor vergunning kan worden verkregen) wordt op het dak van Residentie La Vida Moderna twee speciale windturbines geplaatst die energie leveren voor alle woningen. Deze geluidsarme turbines zijn uniek en nog in ontwikkeling.


DE APPARTEMENTENVILLA'S
De villa’s op de begane grond liggen tot 80cm hoger dan het trottoir en hebben elk een groot tot riant gelijkvloers terras aan de voorzijde, vanwege een hoge mate van privacy ommuurd zoals ook de dakterrassen op de verdiepingen zijn. Drie appartementen hebben aan de zuidzijde een eigen daktuin met persoonlijke berging.

De vier villa’s op de eerste en de tweede verdieping zijn alle acht bereikbaar met één van de twee liften. Deze portiekappartementen zijn zelfs per twee appartementen met de lift bereikbaar. Door de ligging en dakterras, alsmede balkons op zuid, wordt optimaal geprofiteerd van de bezonning en is het zicht op zowel het centrum als de Sallandse Heuvelrug zeer aangenaam.

De drie villa’s op de derde verdieping (de vierde woonlaag) zijn zeer bijzonder en verschillend van aard. Villa 13 is rechtstreeks per lift bereikbaar en is met recht een semi-penthouse te noemen. Dit is de grootste appartementvilla van Residentie La Vida Moderna met een bruto woonoppervlak (BVO) van maar liefst 231m² (!). Daar komt de grootte van het terras (127m²) nog bij! Volgens ons is dit appartement het grootste van Nijverdal en wellicht zelfs van de hele regio. Met een prachtig uitzicht over Nijverdal en de Sallandse Heuvelrug, volledig profiterend van de gunstige bezonning (nagenoeg de hele dag volop zonligging) en de vrijwel onbegrensde indelingsvrijheid, maakt dit appartement tot een begerenswaardige woonlocatie.

Villa 14 is goed vergelijkbaar met de appartementenvilla’s 2, 6 en 10 en biedt een geweldig uitzicht en heeft een zeer ruim balkon met ideale zonligging op het zuiden.

Appartementvilla 15 is weliswaar bescheiden van grootte met 122m² maar daarmee zeker geen klein appartement. Indien u dat wenst is ook dit appartement als een vier-kamer-appartement  in te delen.  Het terras aan de straatzijde is op het oosten georiënteerd  en kijkt uit over de Molenweg die zal worden ingericht als een groene laan. Het balkon op de zuidzijde biedt een aangenaam, verreikend en ingetogen uitzicht over het zuiden van Nijverdal.

De twee penthouses in Residentie La Vida Moderna, villa’s 16 en 17, zijn van een uitzonderlijke klasse. Beide penthouses zijn rechtstreeks met de lift bereikbaar, hebben een meer dan ruim formaat, zijn voorzien van riante terrassen en hebben rondom prachtig uitzicht op onder andere de Sallandse Heuvelrug. Door de vrije indeelbaarheid van deze penthouses is alles wat u wenst mogelijk. De architect zal ook u persoonlijk van advies voorzien en bijdragen aan de optimale indeling, exact zoals u dat graag wenst.


UITGANGSPUNTEN
De materialen in de appartementen zijn de basis van de realisatie van de hoogwaardige woonwensen. De scheidingsmuren zijn opgetrokken uit Poriso (een hoogwaardige, krimpvrije gebakken steen) en de appartementen zijn naar de opvatting over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap  (CPO) naar wens in te delen. De kamers, keuken en bad- en slaapkamers zijn naar eigen wens en grootte vast te stellen. Een kenmerk van het hoogwaardige inwendige afwerkingniveau is het gebruik van houten kozijnen en stompe binnendeuren. De woningen worden naar de normen van levensloop bestendig wonen en in overleg met u ingedeeld. Uw comfort van nu wordt uw gemak van later.

De prijsstelling is, gezien de huidige marktomstandigheden, scherp gesteld.  Zowel de grondquote als de bouwkosten zijn aangescherpt en gebaseerd op hoogwaardige bouw. Het budget voor afwerking is zodanig ruim opgesteld dat de meeste individuele wensen binnen dit budget realiseer zijn. Wenst u echter een nog ruimere verhoging van uw comfort (denkt u daarbij aan een nog luxere keuken en badkamer, sauna, buitenbad e.d.) dan is dit uiteraard tegen meerprijs realiseerbaar.

Voor keuken en sanitair zijn riante stelposten beschikbaar. Deze zijn volledig voor u, als koper, beschikbaar. Indien de eigen kosten lager zijn dan begroot dan krijgt u dit bedrag gecrediteerd (i.c. in mindering gebracht op de betreffende termijn).

De aankoop van de woning wordt vastgelegd door ondertekening van een koop- en aannemings-overeenkomsten onder het voorbehoud van realisatie voor een vastgestelde startdatum van de bouw. De budgettering van de levering van de grondcomponent gaat uit van een BTW-vrije levering.  Indien aankoop na de start van de bouw geschiedt, is BTW over de grondcomponent vereist en wordt als extra kosten verrekend.

De start van de bouw gaat van start zodra minimaal 70% van de appartementen zijn verkocht. Het  streven is om deze bouw zomer 2014 te starten en uiterlijk binnen 180 werkbare dagen na 1 jaar aan u, kopers, op te leveren.


SPECIFIEKE UITGANGSPUNTEN
Alle appartementen in Residentie La Vida Moderna worden voorzien van vloerverwarming, per kamer te regelen d.m.v. leidingen met een binnendiameter van 18mm. Desgewenst kan naar wens HR-(convector-)radiatoren (=lage temperaturen) worden geplaatst in de afzonderlijke ruimtes.   

De luchtbehandeling zorgt voor ruim voldoende verversing van de lucht en de luchtvochtigheid -regulering (instelbaar van 40 tot 60%) draagt bij aan een aangenaam en comfortabel leefklimaat. Richtlijn is NEN Klimaatbeheersing in gebouwen en uitgangspunt is energieneutraal bouwen (conform het Convenant 2015 voor installateurs). Minimaal 50% van de ramen en deuren zijn te openen via het draai-kiep-principe.  

De koeling in de appartementen wordt gecombineerd met de luchtbehandeling. Tenzij een ander alternatief beter is, gaat de voorkeur uit naar luchtkoeling.


Prijs op aanvraag.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement benedenwoning Bouwjaar 2014 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In centrum en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 146 m² Gebouwgebonden buitenruimte 59 m² Overige inpandige ruimte 18 m² Externe bergruimte 15 m² Inhoud 435 m³ Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 1e woonlaag Balkon Ja Dakterras Ja Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 38 m² (6.33 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Inpandig en parkeerplaats, voor 1 auto Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring