Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijverdal 7443 NA

De Heemtuin - 2-onder-1-kapwoningen

7443 NA Nijverdal

Omschrijving

Ten noordoosten van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, met prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen stroomt de Regge. Aan de rand het Reggedal tussen Nijverdal en de Kruidenwijk ligt sinds enkele jaren woonwijk De Heemtuin. Oude laanstructuren bepalen het karakter van deze...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 299.000,- tot € 334.000,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 575 m³ t/m 600 m³ Perceeloppervlakte 276 m² t/m 354 m² Start bouw 31-10-2018 Start Verkoop 19-10-2017 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2
Lees meer

Omschrijving

Ten noordoosten van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, met prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen stroomt de Regge. Aan de rand het Reggedal tussen Nijverdal en de Kruidenwijk ligt sinds enkele jaren woonwijk De Heemtuin. Oude laanstructuren bepalen het karakter van deze woonwijk, die aan de andere kant grenst aan natuurgebied "Het Wierdenseveld". De basis is gelegd en er is ruimte voor de laatste woningen. Groen en veilig wonen met alle gemakken binnen handbereik.

Uniek wonen in een groene wijk.
De Heemtuin ligt in de gemeente Hellendoorn, ten zuiden van de Kruidenwijk. De wijk grenst aan het Wierdense Veld met zijn veen, houtwallen en heidevelden. Een comfortabele en unieke plek, met alle ruimte voor u en uw gezin. De wijk is ruim opgezet, met veel aandacht voor bestaand en nieuw groen. Bij de aanleg van De Heemtuin is voortgeborduurd op het oorspronkelijke landschap. Zo lopen er fietsroutes langs de oude landschapselementen. Hierdoor is de rest van de Kruidenwijk maar ook het centrum van Nijverdal per fiets goed bereikbaar. De basis is gelegd en de wijk "leeft" al. De nieuwe woningen maken de Heemtuin compleet.

Alle voorzieningen binnen handbereik.
In de Kruidenwijk kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Naast een grote supermarkt, bakker, drogist, kapsalons, bloemenwinkel en diverse horeca vindt u hier ook een medisch centrum, peuterspeelzalen, 3 basisscholen en een kinderdagverblijf. Ook heeft de Kruidenwijk en gezellig en actieve wijkvereniging die leuke activiteiten organiseert voor jong en oud.

Volop sportieve uitdagingen.
De gemeente Hellendoorn is uitgeroepen tot sportgemeente van het jaar 2016. De Kruidenwijk, dichtbij de Heemtuin biedt ook voldoende op sportgebied. Zo is er een nieuwe sporthal, waar verschillende verenigingen zorgen voor een afwisselend aanbod. In de naaste omgeving is ook genoeg keuze en zijn er voldoende sportverenigingen zoals voetbalverenigingen, een hockeyvereniging, een tennisclub en een atletiekvereniging te vinden.

De Heemtuin: voor al uw woonwensen.
Of u nu kiest voor de ideale gezinswoning of een huis waar u volop ruimte heeft om wonen en werken te combineren: de Heemtuin heeft voor ieder wat wils. Wij bieden twee typen woningen, waarbinnen eigen wensen te realiseren zijn. Ook zijn er een aantal vrije kavels, waar u vrij bent om uw eigen droomhuis te creëren. Ontdek de mogelijkheden die bouwen in de Heemtuin biedt voor uw (ideale) situatie.

Een kindvriendelijke wijk.
Dankzij de ruime opzet van de Heemtuin en de autoluwe straten kunnen kinderen hier fijn én buiten zijn. Er zijn een aantal mooi aangelegde speeltuinen aanwezig, waar kinderen veilig kunnen spelen in een groene omgeving. De Heemtuin is dus erg geschikt voor gezinnen.

Ruime en zonnige tuinen.
De woningen zijn gesitueerd op brede en zonnige kavels aan de Pimpernel. Door de unieke grootte van de kavels bent u, ondanks de Noord/Noordoost ligging van de tuinen, toch verzekerd van zon in uw tuin. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde voor een mooie lichte woonkeuken of een zonnige erker aan de voorzijde. Kortom; een comfortabele unieke plek voor u en uw gezin.

Een fijn en uniek thuis, passend bij uw leefstijl.
Uniek aan de Heemtuin is de verscheidenheid aan woningen. Niet elke woning is hetzelfde en ook niet elke straat is op dezelfde manier aangelegd. Dit geeft de wijk niet alleen een wat speels en natuurlijk karakter, maar ook de mogelijkheid om eigen woonwensen te realiseren. Kiest u bijvoorbeeld voor een ruime woonkeuken of een extra kantoor? Of wilt u juist veel slaapkamers en speelruimte voor uw kinderen? Elke woonwens is anders en daar passen wij ons aanbod graag op aan.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 299.000,- - € 334.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 575 m³ t/m 600 m³ Perceeloppervlakte 276 m² t/m 354 m² Start bouw 31-10-2018 Start Verkoop 19-10-2017 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.