Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijverdal 7442 MX

Hendrik Wormserplein - Nijverdal Centrum

7442 MX Nijverdal

Omschrijving

Wil jij wonen in het winkelhart van Nijverdal? Aan het Hendrik Wormserplein worden prachtige, nieuwe woningen ontwikkeld door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Wonen aan het Hendrik Wormserplein betekent heerlijk wonen in het winkelhart van Nijverdal.

Vlakbij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en rivier de Regge, omringt door prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen: Nijverdal...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.500,- tot € 447.500,- Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 130 m² Inhoud 300 m³ t/m 400 m³ Perceeloppervlakte 92 m² t/m 306 m² Start Verkoop 27-09-2018 Oplevering 01-05-2019 Aantal kavels 17 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Lees meer

Omschrijving

Wil jij wonen in het winkelhart van Nijverdal? Aan het Hendrik Wormserplein worden prachtige, nieuwe woningen ontwikkeld door Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Wonen aan het Hendrik Wormserplein betekent heerlijk wonen in het winkelhart van Nijverdal.

Vlakbij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en rivier de Regge, omringt door prachtige heidevelden en uitgestrekte bossen: Nijverdal is een heerlijke plaats om te wonen. Het Hendrik Wormserplein biedt het allemaal: u woont midden in de natuur én midden in het bruisende winkelhart. Dankzij deze unieke locatie zijn de woningen bij uitstek geschikt voor levensloopbestendig wonen. Groen en veilig wonen met alle gemakken binnen handbereik!

Uniek wonen in hartje Nijverdal
In het centrum van Nijverdal ervaart u de sfeer van een dorp, maar profiteert u van moderne stadse voorzieningen. Het winkelbestand is zeer gevarieerd en er is een ruime keuze aan horecagelegenheden met binnen handbereik. Midden in het centrum vindt u ook het ZINiN-theater en de bibliotheek. In combinatie met het gezellige en centraal gelegen Dunantplein, dat opnieuw is ingericht, is het centrum van Nijverdal een fijne en gemoedelijke plek voor jong en oud.

Gezelligheid op loopafstand
Het voordeel van wonen in het centrum, is dat er altijd wat te doen is op loopafstand. Het centrum van Nijverdal staat bekend om de talrijke evenementen die geregeld worden georganiseerd, zoals de verschillende zomermarkten, koopzondagen en diverse brocante en culturele markten.

Het plan op het terrein van de voormalige Hendrik Wormserschool aan de Groen van Prinstererstraat is tweeledig. De Groen van Prinstererstraat en het Hendrik Wormserplein hebben een totaal verschillend karakter, de nieuwe woningen vormen hier de intermediair tussen. Het plan respecteert zijn omgeving en reageert hierop.
Aan de zijde van het Hendrik Wormserplein komen 12 rijwoningen in twee blokken van zes woningen.
Aan de Groen van Prinstererstraat bevinden zicht voornamelijk kleinschalige vrijstaande woningen voorzien van een dwarskap (al dan niet met wolfseind). Deze woningen hebben allen hun unieke verschijningsvorm, zo ook in kleur: er is variatie in schoon metselwerk, woningen die gekeimd zijn en woningen die gestuct zijn. Het ontwerp van de
vrijstaand-geschakelde woningen respecteert die kleinere korrelgrootte en heeft in die zin een andere maat en schaal dan de rijwoningen die aan het Hendrik Wormserplein liggen. De vrijstaand-geschakelde woningen
aan de Groen van Prinstererstraat passen bij het karakter van de bestaande woningen aan de overzijde. Naast de maat en schaal kenmerken de woningen zich door een spel van metselwerk en keimwerk, hetgeen elke woning uniek maakt.
Voor zowel de rijwoningen als voor de vrijstaand-geschakelde woningen is gekozen voor dezelfde steen. De combinatie van dit metselwerk met het spel van keimwerk zorgt ervoor dat het geheel één samenhangend plan wordt met de groene doorgang als drager. Een groene ruimte waarin een grote oude boom staat die er al stond ten tijde van de Hendrik Wormserschool.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.500,- - € 447.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 130 m² Inhoud 300 m³ t/m 400 m³ Perceeloppervlakte 92 m² t/m 306 m² Start Verkoop 27-09-2018 Oplevering 01-05-2019 Aantal kavels 17 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.