Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijverdal 7441 BS

Bremweg Noetsele

7441 BS Nijverdal

Omschrijving

In het Hart van Noetsele worden 6 gasloze, unieke Bouw Novum woningen gebouwd. Deze energie- én milieuvriendelijke woningen hebben een uitzonderlijk lage ecologische voetafdruk. De woningen zijn naast energiezuinig ook optimaal geïsoleerd en zeer onderhoudsarm. De woningen zijn uitgerust met een unieke...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 252.500,- tot € 309.000,- Gebruiksoppervlakte 135 m² t/m 139 m² Inhoud 395 m³ t/m 410 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 278 m² Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In het Hart van Noetsele worden 6 gasloze, unieke Bouw Novum woningen gebouwd. Deze energie- én milieuvriendelijke woningen hebben een uitzonderlijk lage ecologische voetafdruk. De woningen zijn naast energiezuinig ook optimaal geïsoleerd en zeer onderhoudsarm. De woningen zijn uitgerust met een unieke samenstelling van installaties.
En dat is niet alles, want het grootste onderscheidend vermogen zit in het comfort én de beleving van de woning. De damp-open constructie bestaat geheel uit hout en is daarmee ademend en vrij van schadelijke emissies zoals bij traditionele materialen. Ook is de toetreding van dag- en zonlicht uniek door de zonneschoorsteen midden in de woning. In warme zomers zorgt de zonneschoorsteen, samen met de inbraakwerende nachtventilatieroosters en daklichten, voor verkoeling van de woning gedurende de nacht. En dat zonder energieverbruik! In de late herfst en winter wordt de ventilatie mechanisch gestuurd zodra de binnenlucht kwaliteit (gemeten mate van schone lucht) er om vraagt.
De woning voldoet aan alle denkbare wensen voor energiezuinig, natuurlijk en comfortabel wonen.

Tot slot zijn de woningen op een unieke wijze voorbereid op levensloopbestendig wonen. Deze woning kan, van alleenstaande tot en met gezin, tot op hoge leeftijd bewoond blijven met alle mogelijkheden voor gelijkvloerse zorgvoorzieningen op de begane grond. Kortom uitstekend en uniek comfortabel wonen!

Gereed voorjaar 2020. De woningen worden geheel in de fabriek gebouwd en in enkele weken op locatie geassembleerd. U kunt daarom ook snel verhuizen!

Voor dergelijke nieuwbouwwoningen zijn vaak gunstige financieringsmogelijkheden beschikbaar. Informeer bijvoorbeeld eens bij uw hypotheekadviseur naar inkomensonafhankelijke extra leencapaciteit en een groenhypotheek met rentekorting.

Bijgaande impressies geven u een indruk van de opleverstaat van de woningen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 252.500,- - € 309.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 135 m² t/m 139 m² Inhoud 395 m³ t/m 410 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 278 m² Aantal kavels 6 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.