Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nijverdal 7443

Kruidenwijk Zuid - Vrije kavels

7443 Nijverdal

Omschrijving

Koop uw eigen kavel en ontwerp uw droomhuis!
Bent u op zoek naar een nieuwe woning en vindt u het leuk nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning? Misschien is zelf bouwen dan een aantrekkelijke optie voor u. In de Heemtuin zijn namelijk ook vrije kavels. Binnen bepaalde stedenbouwkundige randvoorwaarden kunnen kopers van deze kavels in eigen
...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 220.000,- tot € 223.400,- Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 669 m² t/m 820 m² Start Verkoop 10-06-2016 Aantal kavels 3 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Koop uw eigen kavel en ontwerp uw droomhuis!
Bent u op zoek naar een nieuwe woning en vindt u het leuk nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van uw woning? Misschien is zelf bouwen dan een aantrekkelijke optie voor u. In de Heemtuin zijn namelijk ook vrije kavels. Binnen bepaalde stedenbouwkundige randvoorwaarden kunnen kopers van deze kavels in eigen beheer een woning (laten) ontwerpen en bouwen.

De Heemtuin: Rust. Groen. Lekker wonen. Deze nieuwe wijk ligt vlakbij het Wierdense veld en de Regge. De kavels en woningen zijn ruim van opzet en als de woningen klaar zijn, komt er volop groen in de wijk.

De Heemtuin is met de auto goed bereikbaar zowel vanuit het centrum van Nijverdal als vanaf de rijksweg 35 van Zwolle naar Almelo.
Ook met de fiets bent u over veilige fietspaden snel in het centrum van Nijverdal, het Nijverdalse station en de Nijverdalse sportvoorzieningen. Kortom een prima plaats om te wonen voor de moderne mens die hoge eisen stelt aan mobiliteit, voorzieningen en recreatieve mogelijkheden. Natuurlijk is de wijk zelf ook goed ingericht.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 220.000,- - € 223.400,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 669 m² t/m 820 m² Start Verkoop 10-06-2016 Aantal kavels 3 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis

Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
 • Te koop
  Geen foto beschikbaar!
  Prijs € 220.000,- tot € 223.400,- Status Beschikbaar
  Baltinksweg
  • Te koop
   Geen foto beschikbaar!
   Prijs € 222.900,- tot € 222.900,- Status Beschikbaar
   Pinksterbloem

   Contact

   Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
   Persoonsgegevens
   Adresgegevens
   Contactgegevens
   Opmerkingen
   Privacy
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Persoonsgegevens

   Contactgegevens

   Privacy
   Ik ga akkoord met de privacyverklaring

   Nieuwbouw inschrijven

   Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.